Странице

уторак, 7. фебруар 2023.

Reč autora

Uvod



Danas smo prosto bombardovani ekstravagantnom kuhinjom bilo kroz kulinarske TV emisije kojih su puni programi televizijskih kanala bilo posredstvom interneta i društvenih mreža pre svega YouTube, Tik Toka ili Facebooka. Na kraju krajeva i sami restorani i kafane u trci za profitom i pomodarstvom forsiraju taj trend. U svemu tome se zaboravlja da najvećem delu stanovništva i kod nas i u svetu takvi načini spremanja nisu ni ekonomski isplativi ni jednostavni a da ne pominjem gomile zaprljanog posuđa i potrebe za preskupim kuhinjskim aparatima. 
Motivisan da vratim jednostavnost i ekonomičnost u svakodnevno pripremanje hrane započeo sam ovaj blog u kome ću predstaviti kako svoje tako i prikupljene recepte. 
Nadam se da će mojim pratiocima ovaj blog biti koristan u pripremi jednostavnih, ekonomičnih ali pre svega ukusnih i zdravih obroka. 
Za sva buduća jela želim vam prijatno!







Нема коментара:

Постави коментар